20 August 2006

museums diagnostikk

...så er vi da endelig igang! hva synes du? jeg valgte i første omgang bare navnet "museum nurses" siden det var det du allerede hadde lekt med, men vi kan jo diskutere videre hva som er det beste navnet på denne tumleplassen!

...dessuten er jeg vel profesjonelt forpliktet til å gjøre noe med farger og design her, eller hva ;-)

7 comments:

Nina Svane said...

Jeg synes egentlig at museum nurses er et godt navn. Kan hende vi får problemer jo mer vi snakker om spill. Men da kan vi revidere.

Nina Svane said...

Ja, vi ser litt trøttte ut her, nå, syns jeg. Så hvis du har tid til å manifestere noen visuelle tanker i koding...kan få os til å ligne mer på det vi søker å være: museum nurses...så hadde det vært supert. Noen ideer??

Hanna said...

Litt trøtte, men ganske oversiktlige vil jeg si... det er så lett for at det blir en design en blir fort lei av (hvertfall for min del...) jeg skal tenke på det! I første omgang ordner jeg det slik at kommentarer kommer opp på forsiden!

Hanna said...

Det ser ut som om vi ikke kan få opp kommentarene på forsiden. Er det bedre å lage nye innlegg snarere enn å lage en lang liste med kommentarer som blir liggende et hakk lengre bak... Eller er det greit å ha en liste av hovedsaker på forsiden som en så kan gå videre inn i ved å kikke på kommentarene?

Nina Svane said...

Kanskje ok å bla innover i sakene. Jeg tror vi kommer til å få mange saker, så det kan bli mye å lage hver kommentar som ny sak.

Nina Svane said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Nina Svane said...

skjønner problemet med at vår samtale blir gjemt under de ulike poster...what to do?